ابتدا سیر و پیاز را در روغن تفت میدهیم تا سبک و نرم شود سپس گوشت را افزوده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سیب زمینی های پخته شده را به مواد اضافه کرده، خوب مخلوط میکنیم. سپس آن را کنار گذاشته تا خنک شود
سپس یوفکای سمبوسهای دالیا (یا یوفکا مستطیلی را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم). از مواد درون نان یوفکا ریخته و آنرا به شکل مثلثی بپیچید (میتوان از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبهها استفاده نمود) و در روغن سرخ میکنیم. برای گرفتن روغن سمبوسههای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید.