مرغ معطر (آروماتیک چیکن)

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز ببری
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس تکه‌های مرغ را به آن بیافزایید و تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود.
  2. فلفل دلمه‌ای زنجبیل، دارچین، زردچوبه، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید و تفت دهید، سپس تخم‌مرغ و شکر را به آن بیافزایید؛ پس از کمی تفت دادن، حرارت را خاموش کنید.
  3. نان یوفکا را به صورت مربع‌های کوچک برش دهید. از مخلوط آماده شده داخل برش‌های یوفکا بریزید، با قلم‌موی مخصوص آشپزی، لبه‌های نان را به تخم‌مرغ (هم زده شده) آغشته کنید، سپس چهار گوشه خمیر را به سمت مرکز کشیده و لبه‌ها را به هم بچسبانید.
  4. یوفکاها را در تابه حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

نکته

  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  2. هنگام کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقه‌های یوفکا خشک نشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید