پیتزا فیورنتینا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز نوید ذوالفقار
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی ۲۲۰ درجه‌ داغ کنید. خمیر را در یک ظرف پیتزای ۳۰ ـ ۲۵ سانتی‌متر پهن کنید.
  2. قاشق غذاخوری روغن را در تابه داغ کرده و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود. اسفناج را درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. تفت دادن را روی شعله ملایم ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
  3. روی پیتزا را با قلم‌مو کمی روغن مالیده و سس را روی آن پخش کنید. اندکی پنیر روی خمیر ریخته و اسفناج را روی آن پخش کنید. ظرف را ۱۰ دقیقه در فر قرار داده، سپس آن را خارج کرده و مرکز پیتزا را کمی گود کنید تخم‌مرغ را در گودی شکسته و پنیر را روی پیتزا دهید سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا دور خمیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید