چيكن پارمزان

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا سفيده‌هاي مرغ را با طرف صاف آن كوبيده تا نازك شود نمك، فلفل پاشيده سپس ابتدا در آرد سپس در تخم‌مرغ و در آخر در مخلوط پنير پارمزان و پودر سوخاري زده و در تابه روغن ريخته و دو طرف آن‌ها را سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
  2. گوجه‌فرنگي‌ها را پوست كنيد خرد كنيد و يا رنده كنيد در قابلمه روغن زيتون ريخته و سير را اضافه كنيد و تفت دهيد. تا جايي كه سير رنگ نگيرد سپس گوجهگ فرنگي را ريخته و بگذاريد تا به صورت سس درآيد. در ظرف فر سينه‌هاي مرغ را چيده روي آن را از سس گوجه بريزيد و روي سس را پنير موتزارلا بگذاريد در فر گذاشته تا پنيرها ذوب شود قبل از سرو مي‌توانيد جعفري خرد شده بپاشيد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید