تارت گوجه و ريحان

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی ۶۰ دقیقه
  • آشپز نوید ذوالفقار
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. آرد و نمك را در یك كاسه الك كنید. كره را ریز كرده و به آرد اضافه كنید و با دست مخلوط كنید. تا به شكل خرده نان درآید. ۳ قاشق غذاخوری از آب را اضافه كرده و مخلوط كنید تا به شكل خمیر درآید. در صورت نیاز بقیه‌ی آب را اضافه كنید. خمیر را در كیسه فریزر گذاشته و ۴۰ دقیقه در یخچال بگذارید. فر را روی ۱۹۰ درجه‌ی سانتی‌گراد داغ كنید.
  2. خمیر را به ضخامت ۵ میلی‌متر روی یك سطح آرد پاشی شده پهن كنید. یك قالب تارت را چرب كرده و خمیر را كف آن پهن كنید و با چنگال سوراخ سوراخ كنید و ۲۰ دقیقه دیگر در یخچال بگذارید.
  3. یك ورقه كاغذ مومی روی خمیر گذاشته و داخل آن را با لوبیای خشك پر كرده و ۱۵ دقیقه در فر بپزید، سپس از فر خارج كرده و روی آن را خالی كنید.
  4. خمیر را با ورغن زیتون چرب كرده و یك لایه پنیر كف آن بچینید دو سوم ریحان را روی آن ریخته و گوجه‌ها را روی آن بچینید. باقی ریحان را روی آن ریخته و پنیر رنده شده را روی آن بریزید. تارت را ۳۵ دقیقه در فر بپزید و اگر آب انداخت به آرامی با قاشق روی آن را خالی كنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید