دسر شکلاتی با فیلو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. لایه‌های نان یوفکا(فیلو) را روی سطح کار قرار دهید و روی آن‌ها را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره (ذوب‌شده) آغشته کنید.
  3. روی ۴/۱ اول آن شکلات را با پشت قاشق صاف کنید و نان یوفکا(فیلو) را تا کنید ۳ بار دیگر این کار را انجام دهید .
  4. لایه های شکلاتی را روی یکدیگر قرار دهید
  5. سینی را به‌مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند. پس از این مدت، دسر شکلاتی را از فر خارج کرده، مغز پسته را روی آن بریزید و بگذارید کمی سرد شود سپس سرو کنید.

نکته

  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایه‌ها به‌راحتی از هم جدا شوند.
  2. هنگام کار کمی آب روی لایه‌ها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقه‌های یوفکا خشک نشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید