لیتر آب را به همراه ۲ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید به جوش آورده و میگو را ۴ تا ۵ دقیقه در آن بجوشانید، سپس آن را آبکش کنید.
۱۶ میگو را نگه داشته و بقیه را نگینی خرد کنید. میگوی خرد شده را با آبلیمو، جعفری و نمک و فلفل مخلوط کنید.
مایهی میگو را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را روی بیسکویتها پخش کنید. پنیرها را از قطر ۴ قسمت کنید تا هر تکه به شکل مثلث درآید. هر تکه را روی یکی از بیسکویتها قرار داده و یکی از میگوهای درسته را روی آن قرار دهید.