پای مرغ و قارچ با یوفکا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک تابه ۴ قاشق از کره را ریخته سپس قارچ را به مدت ۸ دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. استاک مرغ را به همراه ژامبون و ادویه تفت دهید و با هم مخلوط کنید و به مواد بیافزایید. آرد ذرت را در آب سرد حل کرده و به مخلوط قارچ افزوده اجازه دهید تا غلیظ شوند سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
  2. سینه مرغ خردشده را با جعفری و رنده پوست لیمو مخلوط کرده داخل یخچال ۲۰ دقیقه استراحت دهید سپس مرغ‌ها را با سس قارچ مخلوط کنید تمام مواد را کف یک ظرف سرامیکی ریخته و روی آن پنیر موزارلای دالیا بپاشید. سپس یوفکا را بصورت مربع برش زده و از وسط جمع می‌کنیم و به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره آغشته می‌کنیم. روی مواد قرار می‌دهیم تا تمام سطح آن را بپوشاند.
  3. به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی یوفکاها طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید