پیتزا استیک کریسمس

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ساقه های گیلاس را را جدا کرده و کلم بروکسل را نصف کنید.
  5. گوشت را با چاقو به صورت مورب برش دهید و میخک را داخل برش ها قرار دهید
  6. آویشن و آب را به گوشت اضافه کنید و در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ ساعت در فر بگذارید.
  7. برای آماده کردن سس گوشت، شکر قهوه‌ای، دارچین، جوز هندی، شربت آلبالو، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.
  8. کلم بروکسل و نیمی از سس را به تابه گوشت اضافه کنید و ۳۰ دقیقه آن را در فر قرار دهید.
  9. کلم بروکسل را پشت و رو کنید و باقی مانده سس را نیز بر روی گوشت بریزید و ۳۰ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید.
  10. گوشت را از فر خارج کنید و کلم های بروکسل‌ را نیز از آن جدا کنید. گوشت را ۳۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس آن را به اندازه نوارهای نازک برش دهید.
  11. گیلاس‌ها را نیز ازوسط نصف کنید و کنار بگذارید.
  12. سس باقی مانده از گوشت را داخل قابلمه‌ای صاف کنید و بگذارید بجوشد. نشاسته ذرت، آب سرد و خردل دیژون را به آن اضافه کنید و بخوبی مخلوط کنید و بگذارید به جوش آید سپس زیر آن را کم کنید تا سس به غلظت دلخواه برسد.
  13. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  14. به ترتیب سس، پنیر و مخلوط گوشت را به خمیر اضافه کنید.
  15. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  16. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید