پیتزا بیکن و تخم مرغ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بیکن را در سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید و با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، سپس آن را برگردانید و ۵ دقیقه دیگر و یا تا زمانی که پخته شود بپزید (دقت کنید که زیاد نپزید زیرا ۱۰ دقیقه دیگر روی پیتزا پخته می شود) سپس بیکن را از فر خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید.
  5. موزارلا را رنده کنید و یک تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید.
  6. سطح میز را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. سس، پنیر و مواد را اضافه کنید، بعد از اینکه پیتزا را داخل فر گذاشتید، تخم مرغ را با احتیاط به آن اضافه کنید.
  8. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  9. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید