- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۴۰ دقیقه
- آشپز حمیده شقایق نیا
پرینت
محتویات
دستور پخت
- در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و ماست خامهای را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود (در صورت چسبنده بودن سعی کنید با ورز دادن چسبندگی کاهش پیدا کند، در غیر این صورت از مقدار کمی آرد استفاده کنید).
- خمیر را کف قالب چرب شده باز کنید و روی آن را سس زده و گوجههای نیمه شده را روی سطح آن بچینید، در آخر پنیر را ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پخت برگهای ریحان را روی پیتزا بچینید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید