پیتزا گوشت سرخ شده

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. زنجبیل را پوست کنده و خلال کنید، پیازچه را خرد کنید، فلفل سرانو را از طول ورقه کنید و گوشت را به تکه های کوچک برش بزنید.
  5. گوشت را با زنجبیل، پیاز، فلفل سرانو در قابلمه ای بزرگ به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس گوشت را از مواد جدا کنید و مواد باقیمانده را دور بریزید.
  6. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را اضافه کنید. گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود، سپس آن را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  7. شکر قهوه ای را به همراه کمی آب به ماهیتابه اضافه کنید (مواظب باشید شکر نسوزد). سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس سویا، مخلوط دارچین، زیره، میخک و فلفل سیاه و زنجبیل آسیاب شده رابه آن اضافه کنید. گوشت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. درب آن را بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.
  8. سپس درب آن را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید، بعد از ۱۰ دقیقه گوشت را بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شود.
  9. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  10. به ترتیب سس، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
  11. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید