پیتزا گوشت گاو و سس مائویی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و نیم
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ابتدا سس سویا و شکر قهوه ای در یک ظرف به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس باقی مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. در آخر گوشت گاو را با این مواد به مدت دو ساعت مرینیت کنید.
  5. استخوان را از پشت دنده های گوشت گاو جدا کنید، سپس دنده ها را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. دنده های گوشت گاو و سس مائویی مرینیت شده را به زودپز اضافه کنید، اجازه دهید تا به مدت ۱ ساعت بپزد.
  6. هنگامی که دنده ها پخته شدند، آنها را با آب آن خارج کرده و ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
  7. ۱/۴ فنجان آب و نشاسته ذرت را جداگانه با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید، آنقدری روی حرارت باشد تا سس به غلظت دلخواه برسد.
  8. آناناس و پیاز را به قطعات بزرگ خرد کنید و هر طرف را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه روی حرارت ملایم کبابی کنید.
  9. دنده ها را خرد کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  10. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس یک کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  11. به ترتیب سس مائویی، پنیر، دنده گوشت گاو، پیاز و آناناس را به خمیر اضافه کنید.
  12. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
  13. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید