پیتزای مرغ و اسفناج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلم‌موی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون، چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
  2. سینه مرغ را در تابه‌ای حاوی کره ذوب‌شده، تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود، سپس اسفناج را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید.
  3. خامه، آرد، مقداری نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را در تابه‌ای جداگانه تفت دهید تا خامه غلیظ شود.
  4. سس خامه را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید طوری که سس روی لبه‌های نان نریزد تا در حین پخت نسوزد. مقداری پنیر موزارلا روی آن بریزید، سپس مخلوط مرغ و اسفناج را روی آن بریزید.
  5. به‌مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزد. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده، برش بزنید و سرو کنید.

نکته

  1. شما می‌توانید در ۵ دقیقه آخر پخت، حرارت پایین فر را خاموش کنید (این کار باعث نرم‌تر شدن نان پیتزا می‌شود)
  2. بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
  3. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کش‌آمدن بیشتری داشته باشد.
  4. قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید

شاید این غذاها را نیز بپسندید