پیتزای ژامبون و پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با قلم‌موی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن زیتون چرب کنید و نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
  2. ژامبون مرغ، ژامبون گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ در ظرفی بریزید و زیر و رو کنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
  3. سس گوجه‌فرنگی را روی نان پیتزا بمالید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید طوری که سس گوجه‌فرنگی روی لبه‌های نان نریزید تا در حین پخت نسوزد. پنیر موزارلا را رو ی سس ریخته، سپس مخلوط ژامبون را به‌همراه مقداری نمک و فلفل سیاه را روی آن بریزید.
  4. سینی را به‌مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا پیتزا بپزد و نان طلایی‌رنگ شود. پس از این مدت، پیتزای ژامبون و پنیر را از فر خارج کرده، اورگانو را روی آن بپاشید، برش بزنید و سرو کنید.

نکته

  1. بسته نان پیتزا را نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نان نرم شود.
  2. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کش‌آمدن بیشتری داشته باشد.
  3. قبل از قرار دادن پیتزا در فر کمی آب روی آن اسپری کنید. یا در فر ظرف آب قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید