پیراشکی برنج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ پیراشکی
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز عمران
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شوند.
  2. کف تابه‌ مورد نظر را با روغن زیتون چرب کنید. سینه مرغ را به تابه اضافه و سرخ کنید، کمی نمک و فلفل و سپس سرکه بالزامیک به آن بیافزایید و تفت دهید تا طعم‌ها با هم ادغام شوند.
  3. در این مرحله، برنج را اضافه کرده و مجددا تفت دهید تا خوب سرخ شود، سپس فلفل دلمه‌ای و دانه ذرت را به آن بیافزایید. در آخر بادام هندی و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
  4. مقداری از مواد آماده‌شده را وسط خمیرهای پیراشکی قرار دهید و دور تا دور لبه‌ها را با مقداری آب مرطوب کنید. لبه‌ها را روی هم برگردانید، هوای داخل خمیرها را خالی کنید و با چنگال روی لبه‌ها را فشار دهید تا مواد بیرون نریزند.
  5. کف سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید. خمیرها را در سینی فر بچینید و روی آنها را با قلم‌موی مخصوص آشپزی، به مقداری روغن آغشته کنید
  6. سینی را به‌مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا پیراشکی‌ها بپزند. پس از این مدت، پیراشکی‌ها را از فر خارج کنید. پیراشکی برنج آماده سرو است.

نکته

  1. خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید