کیک بلغوری

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز سمیه اصلانی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز را با کره تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید و کنار بگذارید. بلغور را با آب و نمک پخته و آبکش کنید و با گوشت مخلوط نمایید، سپس تخم مرغ ها، آرد، پودر سوخاری، بیکینگ پودر، گردو، نیمی از پنیر موزارلا دالیا، فلفل و زیره را ریخته و مواد را مخلوط کنید.
  2. مخلوط را در قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری که چرب کرده اید ریخته و رویش را صاف کنید، سپس به مدت ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید. پس از این که از فر خارج کردید بقیه پنیر را رویش ریخته و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود. در پایان از قالب خارج کرده و رویش پیازچه بپاشید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید