بیکن لایه ای

  • امتیازدهی
  • تدارک برای -
  • زمان پخت -
  • آماده سازی -
  • آشپز مجله هنر آشپزی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در سه ظرف جداگانه آرد مخلوط شده با نمک و فلفل، تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را بریزید.
  2. پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را از طول با چاقو دو نصف کنید.
  3. روغن را در تابه داغ کنید.
  4. در بشقاب ابتدا یک لایه بیکن بگذارید، سپس پنیرموتزارلای ورقه ای دالیا را روی بیکن قرار داده و بعد برگ اسفناج را روی پنیر بگذارید و سپس بیکن و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر.
  5. خلال دندان را از وسط نصف کرده و در بیکن فرو کنید (برای این که لایه ها از هم جدا نشوند).
  6. بیکن لایه ای را ابتدا در تخم مرغ خوب بغلتانید به طوری که تمام دیواره ها آغشته به تخم مرغ شود،
  7. سپس در آرد بغلتانید و دوباره در تخم مرغ غلتانده و این بار در پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید.
  8. بیکن را در روغن داغ انداخته و سرخ کنید.
  9. پس از سرخ کردن در ظرف سرو برش زده و سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید