دلمه قارچ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۸ تا ۱۰ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقيقه
  • آماده سازی ۱۵ دقيقه
  • آشپز رزینا شمس
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. داخل قارچ‌ها را کمی خالی می‌کنیم.
  2. قسمت‌هایی از قارچ را که درآورده‌ایم بسیار ریز خرد می‌کنیم. داخل کره، قارچ و سیر را تفت‌ می‌دهیم. داخل نان باگت را اضافه می‌کنیم. کلیه مواد فوق را اضافه می‌کنیم. می‌توان به جای نمک از کمی قرص سوپ استفاده کرد.
  3. داخل قارچ‌ها را با این مایه پر می‌کنیم. روی آن کمی پنیر قرار می‌دهیم. داخل سینی فر چرب شده قرار می‌دهیم. با حرارت ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

شاید این غذاها را نیز بپسندید