كيک اسپاگتی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۱۰ تا ۱۲ نفر
  • زمان پخت ۱ ساعت
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز رزینا شمس
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید.
  2. قالب کیک ۲۵ سانتی با وسط سوراخ را چرب کنید ته قالب را فلفل سیاه تازه کوبیده بپاشید.
  3. اسپاگتی را در آب جوش و نمک پخته آبکش کرده سپس در کاسه‌ای همراه با تخم‌مرغ‌ها، موتزارلا و سوسیس، پارمزان، خامه، جوزهندی و فلفل سیاه مخلوط کرده در قالب بریزید روی قالب را با فویل بپوشانید و در طبقه وسط فر ۴۰ دقیقه بگذارید بعد از ۴۰ دقیقه رویش را برداشته ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که طلایی شود بپزید.
  4. بعد از ۱۰ دقیقه از قالب درآورید و برش بزنید و در کنار غذاهای گوشتی و یا همراه سالاد سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید