- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- پنیر چدار را رنده کنید و قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید، کره را آب کنید و مدام هم بزنید سپس کم کم آرد را به کره اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر نیز هم بزنید. سپس خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، در آخر پنیر چدار، نمک و فلفل را به باقی مواد اضافه کنید.
- بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و آن را هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
- ۱ فنجان از سس را برای سس پیتزا کنار بگذارید و باقیمانده آن را با پاستا مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سس، پنیر و مواد را به ترتیب به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید