پیتزا بیگل

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بگذارید پنیر خامه ای به مدت ۱ ساعت در دمای اتاق بماند.
  5. دانه های خشخاش، کنجد سفید، کنجد سیاه، سیر خرد شده خشک، پیاز خرد شده خشک و نمک درشت را با هم مخلوط کنید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. پنیر خامه ای و سپس پنیر موزارلا را اضافه کنید.
  8. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
  9. پیتزا را با از فر خارج کنید. بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
  10. کره را در یک کاسه ذوب کنید، با قلم مو روی پیتزا بمالید و همه دانه های مخلوط شده را روی قسمت‌های کره ای بپاشید، سپس پیتزا را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید