پیتزا چیکن بیکن و سس رنچ

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بیکن را روی کاغذ روغنی با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید بعد از ۱۵ دقیقه آن را برگردانید و ۵ دقیقه دیگر نیز در فر قرار دهید. بیکن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس آن را خرد کنید و آن را کنار بگذارید.
  5. مرغ را در بشقاب قرار دهید، یک قاشق غذاخوری روغن، نمک و فلفل، به آن اضافه کنید و خوب این مواد را با مرغ مخلوط کنید. مرغ را داخل تابه روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۶ تا ۸ دقیقه برای هر طرف یا تا زمانی که داخل آن دیگر صورتی نباشد، تفت دهید. از تابه خارج کنید، بگذارید خنک شود، سپس به قطعات کوچک خرد کنید، ۲ فنجان از آن را کنار بگذارید.
  6. پنیر موزارلا را رنده کنید و گوجه فرنگی و کاهو را خرد کنید.
  7. کاغذ روغنی را بر روی قالب فر قرار دهید و سطح میز را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید.
  8. سس رنچ، پنیر، مرغ و بیکن را اضافه کنید. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید