صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
سوفله گل کلم
امتیازدهی
تدارک برای
۸ نفر
زمان پخت
۴۰ دقیقه
آماده سازی
۴۵ دقیقه
آشپز
مریم امیری
پرینت
محتویات
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
شیر ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
گل کلم ۷۰۰ گرم
جعفری خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
دستور پخت
ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید.
آنگاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید.
سپس آرد را بیفزایید و اندکی تفت دهید.
حالا شیر را کم کم بیفزایید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زرده تخم مرغها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزایید.
سپس گلکلم را خرد کنید و ۵ دقیقه در آب جوش بپزید.
اینک گلکلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزایید.
سفیده تخم مرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به آرامی به مایه سوفله افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فرم گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
نان سیر پنیری
۱۰ دقیقه
مشاهده
پیراشکی پنیری
۴۰ دقیقه
مشاهده
پیتزا ژامبون گوشت و تخم مرغ
۱۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
گراتن سیب زمینی و بادمجان
پیتزا کومبو
کاسرول صبحانه کتو
پاسترمیلیا
پیتزا شیکاگو
به ما بپیوندید