برش های بادمجان را روی سینی فر قرار داده و نمک بزنید و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس با دستمال کاغذی آن ها را خشک کنید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده، سپس روی برش های بادمجان روغن بمالید و با فلفل سیاه مزه دار کنید و به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که نرم و کمی طلایی شود در فر قرار دهید.
در همین حین، در یک تابه کمی روغن بریزید و قارچ ها را با نمک و فلفل تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شود.
برش های بادمجان را از فر خارج کرده و به ترتیب حدود ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط سس، موزارلا، پارمزان و قارچ تفت داده را روی هر برش از بادمجان بریزید
سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
در آخر با فلفل دلمه قرمز خرد شده و ریحان تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.