پیتزا بادمجان

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برش های بادمجان را روی سینی فر قرار داده و نمک بزنید و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس با دستمال کاغذی آن ها را خشک کنید.
  2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده، سپس روی برش های بادمجان روغن بمالید و با فلفل سیاه مزه دار کنید و به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که نرم و کمی طلایی شود در فر قرار دهید.
  3. در همین حین، در یک تابه کمی روغن بریزید و قارچ ها را با نمک و فلفل تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شود.
  4. برش های بادمجان را از فر خارج کرده و به ترتیب حدود ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط سس، موزارلا، پارمزان و قارچ تفت داده را روی هر برش از بادمجان بریزید
  5. سپس به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
  6. در آخر با فلفل دلمه قرمز خرد شده و ریحان تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید