فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بر روی یک تابه پخت کمی روغن اسپری کنید.
تکه های مرغ را در کیسه فریزر قرار دهید و به آرامی با یک گوشت کوب بکوبید که ضخامت آن کم شود. این کار را با تمام سینه های مرغ تکرار کنید و در آخر آن ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
سیر را حدود ۱ دقیقه در کره تفت دهید تا کمی نرم شود سپس برگ ریحان را به سیر اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. مخلوط سیر و ریحان را روی هر تکه از سینه مرغ پخش کرده و روی آن کمی پنیر موزارلای رنده شده بریزید. مرغ را رول کرده و با خلال دندان محکم کنید.
تخم مرغ را در یک کاسه کم عمق هم بزنید.
آرد سوخاری و جعفری را در یک کاسه ای دیگر با هم ترکیب کنید.
سینه های مرغ رول شده را با دقت ابتدا در تخم مرغ فرو کرده سپس در آرد سوخاری فرو کنید. سپس آن ها را روی سینی فر بچینید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود در فر قرار دهید.
برای آماده کردن سس، ۳ قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. قارچ ها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و قهوه ای شوند.
سیر، پیازچه، نمک و کمی فلفل را به قارچ اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید. ابتدا آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس آب مرغ را نیز اضافه کرده و بگذارید به مدت ۲ دقیقه بجوشد. در آخر خامه را اضافه کرده و بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.
سپس مرغ را همراه با سس در کنار برنج یا سبزیجات سرو کنید.