پیتزا اسپاگتی و میتبال

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱ ساعت
  • آماده سازی ۲ ساعت
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، سس کچاپ، ورچستر، پونه کوهی، ریحان، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. ۱۲ تا ۱۶ عدد کوفته درست کنید و روی قالب فر که رویش کاغذ روغنی گذاشته اید قرار دهید.
  5. در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه استراحت کند.
  6. سس گوجه فرنگی را به قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید. هنگامی که سس حباب زد، حرارت را خاموش کنید، با درب بپوشانید.
  7. سپس کوفته ها را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید.
  8. در یک قابلمه آب را به جوش آورید و سپس کمی نمک و اسپاگتی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۸-۱۰ دقیقه بدون در بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید و اسپاگتی را صاف کنید و دوباره به قابلمه بزرگ برگردانید.
  9. کوفته ها را از سس خارج کرده روی تخته برش کوفته ها را از وسط نصف کنید و کنار بگذارید سپس باقیمانده سس را به اسپاگتی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
  10. سیر رنده شده، روغن، ریحان، نمک و فلفل را با هم به خوبی مخلوط کنید.
  11. برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  12. به ترتیب روغن سیر، موزارلا، اسپاگتی، کوفته و پارمزان را به خمیر اضافه کنید.
  13. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس از فر خارج کرده بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و آن را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید