نان پنیری قایقی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای -
  • زمان پخت -
  • آماده سازی -
  • آشپز مجله هنر آشپزی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا میت بال ها را آماده کنید
  2. به این صورت که تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید و سپس به گلوله هایی به اندازه گردوی ریز شکل داده و در کمی کره آ نها را سرخ کنید.
  3. رویه نان باگت را به صورت قایقی برش زده و قسمت برش خورده را کمی از خمیر میانی نان خالی کنید.
  4. سیر رنده شده را با کره مخلوط کرده و با قلم مو به تمام قسمت های رویی و میانی نان بمالید،
  5. سپس کمی پنیر موتزارلای دالیا در داخل نان بریزید و بعد ژامبون ها را تا کرده و در فضای برش خورده روی پنیرها قرار دهید،
  6. سپس میت بال ها را روی آن بچینید و در انتها با پنیر موتزارلای دالیا کاملا روی میت بال ها را پوشانده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید،
  7. در پایان آن را برش زده و سرو نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید