شیرینی رز سیب با یوفکا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. هسته سیب را خارج کنید و سیب را از وسط نصف کنید و با پوست به صورت باریک ورقه ای برش دهید سپس با آبلیمو و مقداری آب مخلوط کنید و چند دقیقه روی حرارت مستقیم بجوشانید).
  2. دو عدد یوفکای سمبوسه‌ای یا مستطیلی در اندازه ۷.۵ در ۴۰ سانتیمتر را روی سطح کار قرار دهید و با قلم‌موی مخصوص آشپزی به مقداری کره یا روغن آغشته ‌کرده سطح بالای خمیر را با برش های سیب بصورتی‌که لبه قوسی سیب به سمت بالا باشد، و سیب‌ها تا نیمه روی هم قرار گیرتد بچینید و قسمت پایین یوفکا را به مارمالاد و یا عسل آغشته کنید و به سمت بالا برگردانید و از یک سمت شروع به رول کردن خمیر همراه با سیب نمایید.. لبه‌ انتهای خمیر را با سفیده تخم مرغ (سفیده تخم مرغ و دو قاشق آب خوب مخلوط کرده) بهم بچسبانید. سپس کمی لبه گلبرگ‌ها را شکل دهید
  3. داخل قالب های مافین را چرب کنید و داخل هر قالب یک رز سیب قرار دهید. قالب را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند.
  4. سپس بگذارید شیرینی‌ها خنک شوند سپس شیرینی‌ها را از قالب خارج کرده و مخلوط پودر قند و پودر دارچین را روی شیرینی‌ها بپاشید و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید