- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۶۰ دقیقه
- آشپز هومن سلیمی
پرینت
محتویات
دستور پخت
- در قابلمه ای آب را جوش آورده و یک عدد عصاره مرغ را درآن پودرکرده وکمی زردچوبه و روغن افزوده وپاستای پنه را در آن به مدت ۱۲ دقیقه بپزید، آبکش کنید وکمی روغن زده و کنار بگذارید.
- درکاسه ای گود گوشت بوقلمون ، پیاز ، سیر و جعفری را مخلوط کرده و ۳دقیقه ورز دهید سپس تخم مرغ ، آردسوخاری و ۵۰ گرم پنیرموزارلا را افزوده و ۳ دقیقه دیگر ورز داده و روی ظرف را با پوشش نایلونی پوشانده و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید .
- مایه را از یخچال درآورده و از مایه به اندازه یک نارنگی بردارید وگلوله کنید. روغن را به اندازه در تابه ای بریزید و کوفته های بوقلمون را در آن کاملا سرخ کنید و کنار بگذارید . در تابه ای پوره گوجه فرنگی را با ۲ قاشق غذاخوری روغن جوش آورده و به آن رب افزوده وبجوشانید تا رب رنگ بازکند سپس کوفته های سرخ کرده را در این سس به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
- پاستا پنه پخته را در ظرف مخصوص سرو کشیده , روی آن پنیر موزارلای دالیا بدهید و روی پنیر را سس و کوفته ریخته و نوش جان کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید