پاستا با کوفته بوقلمون

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۴۵ دقیقه
  • آماده سازی ۶۰ دقیقه
  • آشپز هومن سلیمی
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. در قابلمه ای آب را جوش آورده و یک عدد عصاره مرغ را درآن پودرکرده وکمی زردچوبه و روغن افزوده وپاستای پنه را در آن به مدت ۱۲ دقیقه بپزید، آبکش کنید وکمی روغن زده و کنار بگذارید.
  2. درکاسه ای گود گوشت بوقلمون ، پیاز ، سیر و جعفری را مخلوط کرده و ۳دقیقه ورز دهید سپس تخم مرغ ، آردسوخاری و ۵۰ گرم پنیرموزارلا را افزوده و ۳ دقیقه دیگر ورز داده و روی ظرف را با پوشش نایلونی پوشانده و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید .
  3. مایه را از یخچال درآورده و از مایه به اندازه یک نارنگی بردارید وگلوله کنید. روغن را به اندازه در تابه ای بریزید و کوفته های بوقلمون را در آن کاملا سرخ کنید و کنار بگذارید . در تابه ای پوره گوجه فرنگی را با ۲ قاشق غذاخوری روغن جوش آورده و به آن رب افزوده وبجوشانید تا رب رنگ بازکند سپس کوفته های سرخ کرده را در این سس به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
  4. پاستا پنه پخته را در ظرف مخصوص سرو کشیده , روی آن پنیر موزارلای دالیا بدهید و روی پنیر را سس و کوفته ریخته و نوش جان کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید