ابتدا سس پنیر را به این ترتیب تهیه کنید که کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت آب کنید و آرد را افزوده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید، سپس شیر را (که بهتر است گرم باشد) کم کم در حال همزدن به آرد و کره بیفزایید و به همزدن سس روی حرارت ملایم ادامه دهید تا سس غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید و پنیرها را به آن اضافه کنید تا وقتی سس داغ است پنیر داخل آن آب شود و در پایان نمک و فلفل را بیفزایید.
برای تهیه مواد داخلی اشترودل، کره را درتابه آب کنید، تخم مرغها را در کاسه هم بزنید و نمک و فلفل اضافه کنید و در تابه کره داغ ریخته و بپزید تا تخم مرغها خودشان را بگیرند (بهتر است نرم و خیس بمانند و خیلی خشک نشوند چون در مرحله بعد در فر خواهند پخت).
تخم مرغها را با سس پنیری، کالباس، گوجه فرنگی و جعفری مخلوط کنید. نان یوفکا را پهن کرده و با برس کره آب شده روی تمام سطح آن بزنید و بقیه یوفکاها را در دستمال مرطوب قرار دهید تا خشک نشوند. دو قاشق سوپخوری پودر سوخاری روی یوفکا بپاشید و یوفکا را از عرض تا کنید تا دو لایه شود، دوباره روی سطح یوفکا کره بمالید ۲-۳ قاشق سوپخوری از مخلوط تخم مرغ ریخته و یوفکا را بپیچید.
تمام مواد را به همین صورت در نان یوفکا بپیچید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتهاید بچینید، سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار آرد دهید و بعد روی اشترودلها مخلوط پنیر و آرد سوخاری و جعفری خرد شده بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر روی آنها آب شود.