- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۳۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- اسپاگتیهای پخته شده را در ظرفی بریزید و با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون سطح آن را چرب کنید.
- تخم مرغ ها را با مقداری از پنیر پارمزان در یک کاسه با هم ترکیب کنید. مخلوط را به اسپاگتی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- ۱ قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس گوشت چرخکرده یا مرغ، نمک، پودر سیر و پودر پیاز را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت پخته شود تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
- در یک کاسه پنیر ریکوتا و باقی مانده پنیر پارمزان با یک دیگر ترکیب کنید.
- به صورت لایه لایه ابتدا مخلوط پنیر و سپس گوشت را روی اسپاگتی ها بریزید. در آخر یک فنجان پنیر موزارلا را روی تمام اسپاگتی ها ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
- از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود سپس آن را برش دهید و سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید