پانینی مرغ و اسفناج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز اعظم گلزارمنش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. نان را از لبه باز کنید، آن‌گاه درون نان را با کره آغشته کنید.
  2. سپس نیمی از پنیر را کف نان قرار دهید.
  3. حالا تخم‌مرغ و اسفناج را مخلوط کنید و در تابه چربکرده بپزید و زیر رو کنید تا دو طرف آن بپزد.
  4. اینک تخم مرغ را روی پنیر قرار دهید و سپس مرغ پخته و در نهایت باقیمانده پنیر را قرار دهید.
  5. قدری روی نان را بفشارید و ده دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
  6. سپس از فر خارج کرده و برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید