- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۵ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- یک چهارم گوشت گاو و پیاز و پوست سیر، برگ بو، آب گوشت گاو، نمک و فلفل را به زودپز اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت بپزید.
- گوشت گاو را از زودپز خارج کرده و خرد کنید، کنار بگذارید.
- کدو تنبل را بشکنید و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، آب، پودر سیر، پودر پیاز، دارچین، جوز هندی، میخک، کاین، نمک و فلفل را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.
- برش های کدو تنبل را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، مطمئن شوید که به خوبی با مواد ترکیب شود.
- روغن را به یک تابه بزرگ اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن داغ شد تکه های کدو تنبل را یکی یکی اضافه کنید به روغن اضافه کنید.
- به مدت ۳-۵ دقیقه مرتب هم بزنید یا تا زمانی که طلایی رنگ شود.
- برش های کدو تنبل سرخ شده را با یک قاشق سوراخ دار از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- یک چهارم قسمت گوشتی کدو را جدا کنید، سیر را خلال کنید و روغن و نمک را به کدو اضافه کنید. سپس به مدت ۴۵ دقیقه و یا تا زمانی که کدو نرم شود، آن را در فر قرار دهید.
- کدو حلوایی و سیر را از فر خارج کرده و بگذارید ۱ ساعت خنک شود.
- پوست کدو تنبل را جدا کرده و سیر را فشار دهید له کنید.
- در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط آب کنید، کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سیر، خامه، پاپریکا، پودر چیلی، دارچین، جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.
- به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید، حرارت را کم کنید و ۵ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی که به قوام دلخواه برسد.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس یک کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید