- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
- انگور ها را نصف کنید، پروشوتو را به اندازه های کوچک تکه کرده و گردو را خرد کنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کرده و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب بلوچیز، پنیر موزارلا، پروشوتو، انگور و گردو را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را با از فر خارج کردده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود، در آخر آرگولا را روی آن قرار دهید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید