بادمجان با گوشت و پنیر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی ۵۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. بادمجان‌ها را بشوئید و به ورقه‌های ۲ سانتیمتری برش دهید و آن‌گاه روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و در صافی بریزید.
  2. سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان‌بافتی بادمجان‌ها خارج شود.
  3. حالا بادمجان‌ها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در روغن سرخ نمائید.
  4. حالا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید و بعد رب ‌گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. اکنون نخودفرنگی را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
  6. آن‌گاه روی حلقه‌های سرخکرده بادمجان یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید.
  7. اینک ظرف نسوزی را بردارید و سس گوجه‌فرنگی را در آن بریزید و بادمجان‌ها را روی سس بچینید.
  8. سپس اسلایس بادمجان را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید