بادمجانها را بشوئید و به ورقههای ۲ سانتیمتری برش دهید و آنگاه روی بادمجانها نمک بپاشید و در صافی بریزید.
سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میانبافتی بادمجانها خارج شود.
حالا بادمجانها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در روغن سرخ نمائید.
حالا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید و بعد رب گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را افزوده و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
اکنون نخودفرنگی را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
آنگاه روی حلقههای سرخکرده بادمجان یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید.
اینک ظرف نسوزی را بردارید و سس گوجهفرنگی را در آن بریزید و بادمجانها را روی سس بچینید.
سپس اسلایس بادمجان را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.