برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
سیب را با ورقه های نازک برش دهید. برشهای سیب را در پروشوتو بپیچید و در مجموع ۱۶ سیب پیچیده شده در پروشوتو آماده کنید.
سیر ها را جدا کرده ولی پوست آنها را جدا نکنید. سپس روغن، نمک و فلفل را به سیر اضافه کنید. در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، سپس حبه های سیر تفت داده شده را فشار دهید (تا از پوست جدا شود) و سیر تنوری را کنار بگذارید.
سس مایونز، سرکه بالزامیک، سیر تفت داده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سرکه بالزامیک را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، حرارت را کم کنید و بپزید تا قوام مورد نظر برسد، از اجاق گاز بردارید و بگذارید کمی خنک شود، سپس در ظرفی مناسب آن را کنار بگذارید.
پنیر بری را به نوارهای نازک برش دهید و موزارلا را رنده کنید.
سطح میز را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.
در آخر بالزامیک را روی پیتزا بریزید (اگر بالزامیک خیلی غلیظ است، آن را به مدت ۱۰-۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید).