كوفته ايتاليايی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقيقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. نان در شیر خیسانده و با دست فشار می‌دهید تا شیر اضافی گرفته شود سپس آن‌را با گوشت، پنیر پارمزان، ۳ حبه سیر رنده شده، جعفری حردشده، نمک و فلفل سیاه و تخم‌ مرغ مخلوط کرده ورز دهید سپس به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته داخلش را گود کرده و یک تا دو تکه پنیر موتزارلا بگذارید و بعد گلوله کنید. هر کوفته را داخل پودر سوخاری زده و در روغن سرخ کنید.
  2. در تابه‌ای قارچ‌ها را خردکرده سرخ کنید و کنار بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده کمی بپزید و خوب پوره کنید. در تابه یک حبه سیر خردشده ریخته تفت دهید سپس پوره گوجه ریخته و بعد از جوش آمدن قارچ‌ها را اضافه کرده و سپس کوفته‌ها را داخل این سس بچینید روی هر کوفته برگ ریحان گذاشته و بگذارید خوراک جا بیافتد.
  3. برای سرو در سینی پوره سیب‌زمینی ریخته وسطش را گرد کنید یک عدد کوفته گذاشته رویش را سس بریزید و با جعفری خردشده تزیین کنید.
  4. می‌توانید پنیر موتزارلا اضافی نیز روی کوفته بگذارید تا هنگامی که سس است آب شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید