تخم مرغها و ادویهجات را در کاسه مناسبی بریزید و هم بزنید و آنگاه روغن و شیر را بیفزائید، حالا آرد را در چند مرحله به مایه تخم مرغ افزوده و مخلوط کنید.
سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را قلمو چرب کنید اینک هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و با حرارت کم اجازه دهید یک طرف کرپ سرخ شود سپس آنرا زیر و رو کنید و کرپهای بعد را به همین ترتیب آماده کنید.
برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید و آنگاه پیازداغ و مرغ را بیفزائید و حدود ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
حالا قارچ را اضافه کنید و تفت دهید سپس فلفل دلمهای، ذرت و سس گوجه فرنگی را اضافه نمائید و ۳ دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید.
اینک بگذارید مواد قدری خنک شود حالا هر بار یکی از کرپها را برداشته مقداری سس گوجه فرنگی با فرچه روی کرپ پخش کنید و حدود ۲ قاشق سوپخوری از مایه درون آن بریزید و رول نمائید، در ظرف مناسبی کرپهای آماده را کنار هم قرار دهید، رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی رنگ شود.