برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
ارده و آب لیمو را به غذاساز اضافه کرده و ۱ دقیقه به خوبی آن را مخلوط کنید، روغن زیتون، سیر خرد شده، زیره، پاپریکا، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر نیز را مخلوط کنید.
قوطی نخود را باز کنید، آبکش کنید و نیمی از آن را به غذاساز اضافه کنید، ۲ دقیقه مخلوط کنید سپس باقی مانده نخود را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر آن را مخلوط کنید.
سطح میز کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، به میزان لازم کمی آرد بزنید. کاغذ روغنی آرد پاشی شده را زیر خمیر قرار دهید سپس حمص را روی خمیر پیتزا بمالید و به ترتیب پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و زیتون را نیز به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود و سپس آن را برش بزنید.