کوزادیلا مرغ و عسل

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. یک ماهیتابه گریل را چرب کرده و روی حرارت متوسط گرم کنید.
  2. یک چهارم فنجان عسل، یگ چهارم فنجان آب، ۱ قاشق غذاخوری چیل چیلی خرد شده و نمک را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
  3. سس آماده شده را با مرغ مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
  4. مخلوط مرغ و پنیر موزارلا را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی نیمی از نان ترتیلا ریخته و نان توتیلا را از وسط تا کنید.
  5. کوزادیلاها را روی ماهیتابه گریل از قبل چرب شده قرار دهید و آن را سرخ کنید تا پنیر ذوب شده و آثار گریل ایجاد شود.
  6. هر کوزادیلا را به ۴ قسمت برش داده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید