بورک سلطنتی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۴ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم‌ شود. پیاز را در روغن تفت داده تا طلایی‌رنگ شود سپس گوشت را به آن بیافزایید و تفت دهید تا خوب بپزد و آب گوشت کشیده شود (در حین تفت دادن، گوشت را با پشت قاشق چوبی از هم باز کنید). سیب‌زمینی پخته شده، جعفری، مقداری نمک و فلفل‌سیاه بیافزایید و تفت دهید سپس گردو را اضافه کنید و تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند تا خنک شود.
  2. دو لایه از یوفکا برداشته از عرض کنار هم قرار می‌دهیم (به طوری که لبه های خمیر در حدود ۳ سانتیمتر روی هم قرار گیرند.) ، سپس روی آن‌ها را به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی، به مقداری روغن و ماست آغشته می‌کنیم. از مخلوط گوشت، وسط خمیرها می‌ریزیم و یوفکا را به سمت بالا رول می‌کنیم و زمانی‌که تا انتها رول شد، به‌شکل حلزون می‌پیچیم.
  3. سینی فر را به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی، با مقداری روغن مایع، چرب کرده سپس رول‌های آماده‌ را می‌چینیدم و روی آنها را به‌وسیله قلم‌موی مخصوص آشپزی، به زرده تخم‌مرغ آغشته می‌کنیم. کنجد سفید را روی آن‌ها می‌پاشیم و حدود ۳۰ دقیقه، در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار می‌دهیم تا طلایی‌رنگ شوند. بورک را از فر خارج کرده و همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.

شاید این غذاها را نیز بپسندید