صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
سوفله گل کلم
امتیازدهی
تدارک برای
۸ نفر
زمان پخت
۴۰ دقیقه
آماده سازی
۴۵ دقیقه
آشپز
مریم امیری
پرینت
محتویات
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
شیر ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
جوز هندی یکچهارم قاشق چایخوری
گل کلم ۷۰۰ گرم
جعفری خرد کرده ۳ قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
دستور پخت
ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید.
آنگاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید.
سپس آرد را بیفزایید و اندکی تفت دهید.
حالا شیر را کم کم بیفزایید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زرده تخم مرغها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزایید.
سپس گلکلم را خرد کنید و ۵ دقیقه در آب جوش بپزید.
اینک گلکلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزایید.
سفیده تخم مرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به آرامی به مایه سوفله افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فرم گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
سوپ پیاز فرانسوی و برنج
مشاهده
كروكت پنير موتزارلا و پيازچه
۱۰ دقيقه
مشاهده
خوراک مدیترانهای بادمجان و نان پیتا
۲۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا
تارت ماهی تن
اسپرینگ رول سیبزمینی و پنیر
پیتزا کومبو
اسنک ترد صبحانه
به ما بپیوندید