سوفله گل کلم

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۸ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۵ دقیقه
  • آشپز مریم امیری
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید.
  2. آن‌گاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید.
  3. سپس آرد را بیفزایید و اندکی تفت دهید.
  4. حالا شیر را کم کم بیفزایید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
  5. اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زرده تخم مرغ‌ها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزایید.
  6. سپس گل‌کلم را خرد کنید و ۵ دقیقه در آب جوش بپزید.
  7. اینک گل‌کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزایید.
  8. سفیده تخم‌ مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به آرامی به مایه سوفله افزوده و مخلوط کنید.
  9. آن‌گاه مایه فراهم کرده را در ظرف‌های مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در فرم گرم کرده با دمای ‍۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید