سیبزمینیها را پوست نكنید، اما آن را به خوبی بشویید و ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس آبكش كرده و به ضخامت یك سانتیمتر ورقه ورقه كنید.
روغن را در یك تابه بزرگ نچسب داغ كرده و پیاز، سیر، فلفلها را ۵ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا نرم شوند، ولی رنگشان عوض نشود. كمی نمك و فلفل بزنید.
شعله را كم كرده و سیبزمینی را اضافه كنید و ۷ تا ۸ دقیقه آن را به همراه سبزیجات بپزید. اگر تابه خیلی خشك بود، كمی روغن اضافه كنید.
تخممرغها را در یك كاسه بزنید. نیمی از آن را روی سبزیجات ریخته و روی آن را با نیمی از پنیر بپوشانید، سپس باقی تخممرغ را اضافه كرده نمك و فلفل بزنید و باقی پنیر را روی آن بریزید.
تورتیا را با درب نیم بسته روی شعله ملایم بپزید تا سطح زیرین بپزد.
وقتی تورتیا شكل گرفت، فر را روی گریل داغ كرده و تابه را ۳ تا ۴ دقیقه در فر بگذارید تا روی خوراك كمی برشته شود.
تورتیا را از فر خارج كرده و كنار بگذارید تا خنك شود، سپس از تابه خارج كرده و برش بزنید.
نكته: برای جوشاندن سیبزمینی آنها را در قابلمه ریخته و روی آن را با آب سرد پوشانده و روی شعله زیاد به جوش آورید. از لحظهای كه آب به جوش آمد، ۱۰ دقیقه زمان گرفته، سپس آن را آبكش كنید.