نان شکم پر

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۵ دقیقه
  • آشپز ناصر زحمتکش
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. گوشت را با کمی روغن تفت دهید، سپس قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر لیمو عمانی و پیازچه را افزوده و تفت دهید تا نرم شود، ادویه‌هـا و نمک را هم اضافه کرده و در آخر نخود فرنگی، ذرت و پنیر خامه‌ای را بیفزایید.
  2. داخل نان‌های همبرگر را به صورت گرد درآورید، مقداری از مخلوط گوشتی را داخل نان بریزید، سپس رویش پنیر موزارلا دالیا ریخته و دوباره با مخلوط گوشت داخل نان را پر کنید و پنیر بریزید.
  3. نان‌ها را در سینی فر قرار داده و به دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر مدت ۵ آب شود، سپس روی هر یک از نان‌ها یک تخم بلدرچین نیمرو شده بگذارید و با جعفری رویش را تزیین نمایید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید