- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۵۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه متوسط، ریکوتا، موزارلا، نصف فنجان پارمزان، تخم مرغ، شکر و جعفری را با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- نیمی از سس مارینارا را در کف یک ظرف ریخته و مانتیکوتی ها را با مخلوط پنیر پر کنید و در ظرف بچینید. سپس باقیمانده مارینارا را بر روی آن بریزید.
- ظرف را با فویل بپوشانید و حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید.
- سپس باقیمانده پارمزان را روی آن بپاشید، به فر برگردانید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید