برای آماده سازی میتبالها، تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید و سپس به گلولههایی به اندازه گردوی ریز شکل داده و در کمی کره آ نها را سرخ کنید.
رویه نان باگت را به صورت قایقی برش زده و قسمت برش خورده را کمی از خمیر میانی نان خالی کنید، سیر رنده شده را با کره مخلوط کرده و با قلم مو به تمام قسمت های رویی و میانی نان بمالید.
سپس کمی پنیر موزارلا رنده شده در داخل نان بریزید و بعد ژامبونها را تا کرده و در فضای برش خورده روی پنیرها قرار دهید، سپس میت بال ها را روی آن بچینید و در آخر با پنیر موزارلا کاملاً روی میتبالها را پوشانده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و در پایان آن را برش زده و سرو نمایید.