برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید).
زنجبیل را پوست کنده و خلال کنید، پیازچه را خرد کنید، فلفل سرانو را از طول ورقه کنید و گوشت را به تکه های کوچک برش بزنید.
گوشت را با زنجبیل، پیاز، فلفل سرانو در قابلمه ای بزرگ به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس گوشت را از مواد جدا کنید و مواد باقیمانده را دور بریزید.
ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن را اضافه کنید. گوشت را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود، سپس آن را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
شکر قهوه ای را به همراه کمی آب به ماهیتابه اضافه کنید (مواظب باشید شکر نسوزد). سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس سویا، مخلوط دارچین، زیره، میخک و فلفل سیاه و زنجبیل آسیاب شده رابه آن اضافه کنید. گوشت را نیز به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. درب آن را بگذارید تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.
سپس درب آن را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید، بعد از ۱۰ دقیقه گوشت را بیرون بیاورید و بگذارید تا خنک شود.
سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
به ترتیب سس، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید سپس آن را از فر خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.