- امتیازدهی
- تدارک برای ۴ پیراشکی
- زمان پخت ۲۰ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز عمران
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- تکههای مرغ را در تابهای حاوی روغن زیتون، تفت دهید تا طلاییرنگ شوند، سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید.
- قرص عصاره مرغ و کمی فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و تفت دهید، سپس خامه را افزوده و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا سس غلیظی بهدست آید. پنیر پامزان را به آن اضافه کنید، تابه را از روی حرارت بردارید ریحان را به آن بیافزایید و بگذارید مواد خنک شوند.
- دو عدد خمیر پیراشکی را کف سینی قرار دهید، از مخلوط بالا به طور یکدست روی آنها بریزید. خمیرهای با قیمانده را به صورت نوارهای یک سانتیمتری برش بزنید و به صورت بافت روی مواد پهن کنید، سپس قسمتهای اضافی خمیر را برش زده و در آخر سطح آن را با قلمو به زرده تخممرغ آغشته کنید.
- سینی را بهمدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا پیراشکی بپزد. پس از این مدت، پیراشکی را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکته
- خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
شاید این غذاها را نیز بپسندید