- امتیازدهی
- تدارک برای
- زمان پخت ۲۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۵ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید سپس پاستا و کمی نمک را اضافه کرده و زمانی که نرم شود بجوشانید سپس آبکش کرده، نصف فنجان از آب پاستا را کنار گزاشته و پاستا را نیز در ظرفی مناسب کنار بگذارید.
- روغن زیتون را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت چرخ کرده و پیاز را اضافه و با چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل مزه دار کنید. گوشت را با پشت قاشق از هم جدا کرده و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
- سیر را به تابه اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا مخلوط گوشت معطر شود. مارینارا و ریحان را نیز به تابه اضافه کرده و هم بزنید سپس آن را روی پاستا در ظرف پخت بریزید. کمی از آب پاستا ذخیره شده را به آن اضافه کرده تا سس براق به نظر برسد.
- در آخر پنیر موزارلای رنده شده را روی آن بپاشید و حدود ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.
- کاسرول را از فر خارج کرده و با ریحان تازه تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید